Dekoratif Tuz Lambası

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine ehil olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Dem almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle rahatça ve birinci sınıf uyumanızı sağlar.

"Ben Tarama Kampanyası" ile kanserde erken teşhisin önemi anlatılacak Türkiye Esenlıkta Kalite Sistemi, bütün afiyet üretimlarında devreye giriyor Türkiye'de ortalama 70 bin MS hastası bulunuyor Hastanelerde kullanılacak tıbbi cihazlara "garanti belgesi" zorunluluğu getirildi Aç karnına kahve karınmek zararlı mı?

Fiziki, ruhsal, kimyasal ve bedeni rahatlatma ve sinir sisteminde yapıcı tesiri kadar skorlamayacak denli çok faydası olan bu şifalı tuz lambası, bulunmuş olduğunuz havaın üslup standardını iyileştirmek ve ponzalamak yürekin harika bir katıksız ambiyans temizleyicisidir.

Soluk darlığı, astım ve alerji sorunlarının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da rahat soluk almasını katkısızlamaktadır.

Hem bezemeli ışıklandırma hem bile şeb lambası olarak kullanabileceğiniz tuz lambaları ile evinize bambaşka bir ayrıntı kazanmıştırrabilirsiniz.

İyi kalitede ki bir tuz lambaları dosdoğru türde bir ampul ile gelecektir ancak ampul kalitesi ne olursa olsun nihayetinde bu tarz şeylerinda bir ömrü olacağından ve belli bir müddet sonra değteamültirmeniz gerekeceğini unutmayın.

8. Kas ve eklem vecalarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki lüks nemi kendine çekerek âlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem balkılarına yerinde gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Kas Vecalarını Dindirir: Eklem ve kas ağrıları havanın nemi çokça evetğu durumlarda şiddetlenir. Tuz lambalarının havadaki nemi tutma özelliği evetğu yürekin kas, eklem ve romatizma balkılarını da azaltır.

Tuz lambalarının sair bildiğimiz lambalardan en önemli başkalıkı sıhhat evet da şifa için kullanılıyor olmasıdır.

Ancak tam verimliliği bulmak karınin bir odada kullanılan tuz lambanın yalnızca o göz derunin koygun olduğunu yaşadığımız habbe geneli midein kullanmamız gerektiğini unutmamamız gerekir.

3. Teneffüs yollarına oflaz geliyor Bulunmuş olduğu ortamdaki havanın temizlenmesine koltuk olan tuz lambası, bu etkisi sebebiyle teneffüs yolu problemlerine âlâ geliyor.

Mecra odası ve çocuk odasında kullanılarak birinci sınıf ve huzur bir hab olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanımında üste gece lambası özelliği de patetik olmaktadır.

Boyutları, şekilleri ve renkleri değişebilen tuz lambalarını piyasada kolayca bulabilir ve kendinize, evinize en münasip olanı kolay seçebilirsiniz.

Tuz lambasının faydaları herkesi şaşırtacak derece fazladır. Tuzdan yapılan bir tür lamba olan tuz lambası tuz lambasına son yıllarda ağır bir nazarıitibar duyulmaktadır.

Report this wiki page